Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

"Geleceğimi için kitap okuyorum" projesi

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Geleceğim için kitap okuyorum" projesi başlatıldı.Okul Müdürü İsmail Altunışık, okulun kütüphanesinde...

'Geleceğimi için kitap okuyorum' projesi

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Geleceğim için kitap okuyorum" projesi başlatıldı.

Okul Müdürü İsmail Altunışık, okulun kütüphanesinde öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmeleri ve kitap okumaları amacıyla projesi uyguladıklarını söyledi.

9 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında en fazla kitap okuyan öğrencileri ödüllendirerek  okuma alışkanlığını kazandırmak istediklerini ifade eden Altunışık, "Burada okuma hayatımızı zenginleştirecek güzel bir çabanın paylaşıldığı noktadayız. Okuma kültürünün bu yönde daha da zenginleşeceğini düşünüyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber