Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:28 Yorum: 0

“Geleceğimizin Başmimarı Öğretmenlerimizdir”

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, çocuklarımızı...

“Geleceğimizin Başmimarı Öğretmenlerimizdir”

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerin, geleceğimizin başmimarları olduğunu söyledi.

Başkan Büyüksimitci yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bilgi ve teknoloji çağını yaşadığımız bu günlerde, bilgi toplumu olmanın en temel şartı, eğitimli insan gücüne sahip olmaktır. Geleceğe olan güvenimizin teminatı iyi yetişmiş, donanımlı ve vizyon sahibi öğretmenlerimiz ile onların yetiştireceği gençlerimizdir. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır.

Ulu Önder Atatürk'ün eseri olan Modern Türkiye'nin bugünlere ulaşmasında emeği geçen adsız kahramanların başında öğretmenlerimiz gelmektedir. Bundan sonrada geleceğimizi şekillendirmek, çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan öğretmenlerimizin elinde olduğunun bilinci içerisindeyiz.

Bu vesile ile Milli Eğitimimizin fedakârlık timsali, Türkiye'nin aydınlık geleceğinin mimarı saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, tüm öğretmenlerimizi saygı ile selamlıyorum"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber