Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu
Ekonomi 16 Ocak 2018 - 14:23 Yorum: 0

Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri 22-25 Şubat’ta Fuar İzmir’de

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtılacağı FIT "18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, 22 Şubat-25 Şubat'ta Fuar...

Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri 22-25 Şubat’ta Fuar İzmir’de

Üretim anlayışını dönüştürecek yenilikçi çözümlerin tanıtılacağı FIT "18-Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı, 22 Şubat-25 Şubat'ta Fuar İzmir'de kapılarını açıyor. 5 ayrı fuarı tek çatı altında birleştiren FIT "18, otomasyondan elektrik-elektronik ve enerjiye, hidrolikten bina otomasyonu ve metal işlemeye kadar pek çok alanda ziyaretçilere sunacak.

İzmir, 22-25 Şubat tarihleri arasında endüstriyel çözümler alanında teknolojinin geldiği son noktayı gözler önüne seren bir fuara ev sahipliği yapıyor. Makineler arası iletişimden yapay zekaya, üretim ve hizmet biçimlerini değiştirmeye aday pek çok yeni teknoloji, FIT "18- Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtılacak. Tek çatı altında 5 ayrı endüstriyel fuarı birleştiren FIT "18 kapsamında; otomasyon, elektrik elektronik ve enerji, hidrolik-pnömatik, bina otomasyonu ve zayıf akım sistemleri ve metal işleme fuarları katılımcılarına potansiyel müşterileriyle tanışma fırsatı sunacak.

Melis Üstün: "Geleceğin teknolojilerini Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacağız".

Bileşim Fuarcılık'ın Genel Müdürü Melis Üstün, Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı ile üstlendikleri misyonu şöyle açıkladı: "Sanayi devriminden bu yana yaşanan teknolojik gelişmelerin son halkası olan Endüstri 4.0'ın temellerine baktığımızda, üretim anlayışını dönüştürecek bir seri hedef görüyoruz. Düşük maliyetlerle yüksek verimlilik; sürdürülebilirlik; esnek üretim; izlenebilir ve sorunu kolayca teşhis edilebilir sistemler kurulması bu hedeflerin başlıcaları. Biz Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı'nı kurgularken ziyaretçilerimizin mümkün olan en geniş endüstriyel yelpazede, en son teknolojik olanakları bir arada görebilmelerini istedik. Firmalarımıza üretim teknolojilerindeki gelişmeleri dünya ile eş zamanlı olarak takip etme olanağı sağlayan bu fuar anlayışını çok önemsiyoruz. İstanbul'da sabitlenen sektör buluşmalarına dinamizm kazandırmak temel hedefimiz. Geleceğin endüstriyel teknolojilerini yeni nesil fuarcılık anlayışıyla İzmir'den başlayarak önümüzdeki dönemde Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacağız".

Türkiye'nin "beyin gücü" bu fuarda

FIT "18 katılımcılara mevcut teknolojileri deneyimleme olanağı sunarken 23-24 Şubat'ta fuar kapsamında düzenlenecek Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Zirvesi'nde ise önümüzdeki yıllarda fabrikalarda nasıl bir dönüşüm yaşanacağı konuşulacak. Teknoloji Girişimcileri ve İş Adamları Derneği (TEKGİAD) iş birliği ile organize edilen zirvenin yanı sıra, Girişim Pazaryeri etkinliği kapsamında yenilikçi çözümler üreten teknoloji girişimcileri de ödüllendirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber