Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 17 Mayıs 2017 - 12:39 Yorum: 0

Geleceğin girişimcileri Demoday 2017’de buluşacak

Genç girişimciler, yatırımcılar ve mentorların yanı sıra girişimcilik ekosisteminde yer alan çok sayıda önemli ismin yer alacağı Demoday 2017 etkinliği...

Geleceğin girişimcileri Demoday 2017’de buluşacak

Genç girişimciler, yatırımcılar ve mentorların yanı sıra girişimcilik ekosisteminde yer alan çok sayıda önemli ismin yer alacağı Demoday 2017 etkinliği 24 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşecek.

Koç Üniversitesi'nin Girişimcilik Araştırma Merkezi KWORKS; eğitim, mentorluk, yatırımcı görüşmeleri gibi girişimcilerin ihtiyaç duyduğu tüm kaynaklara sahip Hızlandırma Programı'nın 3. döneminde Demoday 2017 etkinliğine ev sahipliği yapacak. 24 Mayıs Çarşamba günü saat 14:30 ile 19:00 arasında Yapı Kredi Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek etkinlikte; genç girişimciler, yatırımcılar ve mentorların yanı sıra girişimcilik ekosisteminde yer alan çok sayıda önemli isim yer alacak.

2015 yılından bu yana toplam 18 girişimcinin katıldığı etkinlik serisinde bu dönem; Codela, Dopigo, Fithub, GameHub, Nerdeiçek, Others, Polenio, ServisSoft, Social Pano ve Taglist, ilham veren sunumları ve kuralları değiştiren teknolojileriyle sahnede olacak.

Demoday 2017'de sahne alacak "fark oluşturan" girişimler şöyle sıralandı:

Codela: Yazılım geliştirici pozisyonuna başvuran adayların teknik bilgilerini, online kodlama mülakatlarıyla ölçerek otomatik olarak değerlendiren bulut tabanlı platform.

Dopigo: E-ticaret yapmak isteyenlere, internet sitesi yatırımına ihtiyaç duymadan, çok kanaldan satış olanağı sunan B2B SaaS.

Fithub: Sporculara, maksimum performansa ulaşmak için yapmaları gereken programları oluşturarak optimize eden uygulama.

GameHub: Sık oyun oynayanlara, bir oyunu satın almadan önce web browser üzerinden ilk denemelerini yapmalarını sağlayan içerik platformu.

Nerdeiçek: Kullanıcılara, kendilerine en uygun mekanları bulma şansı tanırken mekan sahiplerine de doğru hedef kitleye tanıtım fırsatını sunan platform.

Others: İşleri için dış kaynak kullanmak isteyenler ile ek gelir elde etmek isteyen öğrencileri buluşturan pazar yeri.

Polenio: Araştırmak istenilen konuyla ilgili hedef kitleyle kullancıları buluşturan, aynı zamanda gerçek zamanlı veri toplanmasına olanak sağlayan platform.

ServisSoft: Perakende sektöründe faaliyet gösteren her ölçekten şirketin, satış sonrası servis hizmetlerini tek merkezden yönetmesini sağlayan SaaS altyapısına sahip bulut yazılım projesi.

Social Pano: Tüm sosyal medya ihtiyaçlarını karşılayarak ayrıntılı istatistiklerle pazarlama stratejisi oluşturulmasını ve dijital satın alma yapılmasını sağlayan yazılım.

Taglist: Kullanıcıların canlı yayınlar üzerinden alışveriş yapmasını ve açık artırmalara katılmasını sağlayan bir platform.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber