Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Haziran 2022 - 14:28 Yorum: 0

Geleceğin mühendis adayları bu bahçede bilgilerini pekiştirecek

Eaton'ın desteği ile kurulan Ege Üniversitesi Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama bahçesi açılışında konuşan şirketin müdürü Yılmaz Özcan,...

Geleceğin mühendis adayları bu bahçede bilgilerini pekiştirecek

Eaton'ın desteği ile kurulan Ege Üniversitesi Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama bahçesi açılışında konuşan şirketin müdürü Yılmaz Özcan, "Eaton olarak eğitime önem veren, geleceğin mühendis adaylarının yanında olan ve onlara yeni nesil ürünleriyle de destek olmaya çalışan bir şirketiz" dedi.

Ege Üniversitesi Elektrik Tesisleri Laboratuvarı ve Topraklama Bahçesi açıldı. Geçtiğimiz dönemlerde de ürün bağışlarıyla birçok kurum ve kuruluşa destekte bulunan Eaton, bu kez Ege Üniversite'nde Elektrik Tesisleri Laboratuvarı'na verdiği destekle geleceğin mühendis adaylarının yanında yer aldı. Gerçekleşen açılışa; Güç yönetimi şirketi Eaton Ülke Müdürü Yılmaz Özcan ve Ege Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Bahattin Tanyolaç başta olmak üzere üniversite yönetimi ile öğrenciler katılım gösterdi.

Açılış programında konuşma yapan Yılmaz Özcan, "Eaton olarak eğitime önem veren, geleceğin mühendis adaylarının yanında olan ve onlara yeni nesil ürünleriyle de destek olmaya çalışan bir şirketiz" dedi. Açılan laboratuvarın hedefinin Avrupa da elektrik tesislerinde verilen koruma ve topraklama konularında bilginin, piyasada kullanılan simülasyon programları ile projelerin çizilerek pekiştirilmesi ve en son olarak projelerin bizzat bölüm öğrencileri tarafından uygulanması ile eğitim süreçlerinin tamamlanması olduğunu belirten Özcan, "Bugün burada değerli Dekanımız Prof. Dr. Bahattin Tanyolaç, hocalarımız ve meslektaşlarımızla olmak bizleri oldukça mutlu etti" diye konuştu.

Açılışı gerçekleşen laboratuvardan sadece Ege Üniversitesi öğrencileri değil, bu konuda eğitim almak isteyen herkes yararlanabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber