Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:38 Yorum: 0

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Darıca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni...

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Darıca Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül töreni Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Darıca Sporun Yıldızlarını Seçiyor (DASYİS) organizasyonunun seçmeleri ve ödül törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın yanı sıra Darıca ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilçe genelinde 9 bin 500 öğrenci arasından yapılan seçmeleri kazanan bin 100 sporcu; 20 metre sprint, durarak uzun atlama, yüksek sıçrama, top fırlatma gibi testlerden geçerek geleceğin yıldız sporcuları olmak için ter döktüler.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, seçmelere katılan bütün öğrencileri tebrik ederek, önceki yıllarda olduğu gibi ilçe gençliği adına önemli bir organizasyona imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Karabacak, "Bölge insanımızın yeteneklerini keşfederek spor dünyasına kazandırmak için hayata geçirdiğimiz uzun soluklu bu projede ekibimizle birlikte ülke sporuna katkı sunmak için çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Başkan Karabacak konuşmasının sonunda ise Darıca'da önemli bir eksiklik olarak gördükleri en az bin 500 kişi kapasiteli bir kapalı spor salonu isteğini dile getirerek, "İlçemizdeki gençler adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'ndan ilçemize bir Kapalı Spor Salonu istiyoruz" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise konuşmasında, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, gençlerin spor alanlarına yönlendirilmesinin sağlıklı nesiller yetiştirme adına büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Konuşmaların ardından elemelerde dereceye giren öğrencilere madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Darıca’da Yetişiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber