Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Nisan 2014 - 15:30 Yorum: 0

Gelecek Elimizde

Öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını, ülkemizin tarihi güzelliklerini ve zenginliklerini tanımaları sağlanarak milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla SODES Projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Gelecek Elimizde

Ülkemizin geleceğinin temelini oluşturan gençlerin kendileri ile barışık olduğu kadar toplumla da barışık olmasının suçu ve suça karışmayı önlemede büyük katkı sağlayacağı değerlendirilmektedir. Bunu sağlamanın en önemli araçlarından birinin de eğitim ve kültür faaliyetleri olduğu bilinmektedir. Bu düşüncelerden hareketle gençliği zararlı akımlardan korumak, bilgilendirmek, bilinçlendirmek sosyal ve kültürel gelişimlere katkıda bulunmak, öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını, ülkemizin tarihi güzelliklerini ve zenginliklerini tanımaları sağlanarak milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla “Gelecek Elimizde” adlı SODES (Sosyal Destek Programı) Projesi ile;

Toplam 10 liseden 40 Öğrenci, 1 Rehber Öğretmen, 1 Emniyet Amiri ve 4 Polis Memuru nezaretinde Nevşehir (Kapadokya ve Ihlara Varisi) ilini kapsayan gezi 16-17-18 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber