Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

Geleneksel ‘Esenlik Kazandırıyor’ kampanyası başladı

Esenlik Süpermarketlerde alışveriş yapan müşterilere düzenlenecek çekilişle araba başta olmak üzere çeşitli hediyeler verilecek.

Geleneksel ‘Esenlik Kazandırıyor’ kampanyası başladı

Esenlik Süpermarketlerde alışveriş yapan müşterilere düzenlenecek çekilişle araba başta olmak üzere çeşitli hediyeler verilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi, geleneksel hale getirdiği "Esenlik Kazandırıyor" kampanyasını başlattı. 3 ay boyunca sürecek kampanyada Esenlik Süpermarketlerde 44 TL'lik alışveriş yapan herkes kampanyaya katılma şansı yakalayacak. Kampanya sonunda ise çekilişle şanslı müşterilere 11 adet otomobil, 11'er adet İphone, 6 telefon, televizyon ve bisiklet hediye edilecek. Kampanyaya Esenlik'in Kahramanmaraş, Gölbaşı ve Elbistan şubelerinden ise 30 TL'lik alışveriş yapanlar katılabilecek.

Her yıl olduğu gibi bu yılda cömert bir kampanya hazırladıklarını ifade eden Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Esenlik Kazandırıyor" kampanyasının 5 Eylül-01 Aralık tarihleri arasında düzenleneceğini söyledi. Esenlik'in felsefesinde en iyiyi en uygun fiyata müşterisine sunduğunu ifade eden Boyraz, "Elde ettiğimiz geliri müşterilerimizle paylaşmayı bir kültür haline getirdik. Bundan dolayı bu alanda en güzel ve cömert kampanyaları biz düzenliyoruz. Malatya'da iki, Kahramanmaraş, Gölbaşı ve Elbistan'da birer etaptan oluşacak kampanya. Malatya toplamda 8'er adet otomobil, cep telefonu, televizyon ve bisiklet, Kahramanmaraş, Gölbaşı ve Elbistan'da ise 1'er adet otomobil ile birlikte 3'er adet cep telefonu, televizyon ve bisiklet hediye edeceğiz. Toplamda 62 adet hediye müşterilerimize dağıtmış olacağız" diye konuştu.

Bütçesiyle ve şekliyle içeriği dolu bir kampanya düzenlediklerini belirten Boyraz, "Bu yıl diğer yıllara göre güzel ve doğru başlattık. Yaklaşan Kurban Bayramı ve okul alışverişleri ile birlikte Esenlik Kazandırıyor başlamış oldu. Bu bereketli alışveriş zaman diliminde müşterilerimiz alışverişlerini yaparken kazansınlar istiyoruz. Malatya'da 44, diğer bölgelerde 30 TL'lik alışveriş karşılığında doldurulacak kupon ile birlikte kampanyamıza dahil olmuş olacaksınız. Şimdiden kuponu olan müşterilerimize şans, hediye kazanacak müşterilerimize hayırlı ve mutlu bir şekilde kullanmalarını diliyorum. Yaklaşan Kurban Bayramının tüm müşterilerimize hayır, mutluluk ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

Geleneksel ‘Esenlik Kazandırıyor’ kampanyası başladı

Geleneksel ‘Esenlik Kazandırıyor’ kampanyası başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber