Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 17:58 Yorum: 0

Gelibolu Devlet Hastanesi’nden Öğretmenlere Eğitim

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gelibolu Devlet Hastanesi, "Sağlıkta Kalite Standartları Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında...

Gelibolu Devlet Hastanesi’nden Öğretmenlere Eğitim

Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Gelibolu Devlet Hastanesi, "Sağlıkta Kalite Standartları Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve Gelibolu'da görev yapan 267 öğretmene "Tütün ve Tütününün Zararları" konusunda eğitim verildi.

Gelibolu Kız Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleşen eğitimde Gelibolu Devlet Hastanesi Başhekimi Alper Fırat Polat Tütün Bağımlılığının Farmakolojik Tedavisi, Eğitim Hemşiresi Ülkü Yılmaz "Tütün bağımlılığı ve zararları" anlatıldı. Sosyal Sorumluluk Projesi ile Tütünün zararları konusunda bireylerde ve toplumda farkındalığın artırılması ve tütün kullanımının bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi amaçlandığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber