Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 22 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Gelibolu Yarımadası'nda ''Mevlevi Yürüyüşü''

ÇANAKKALE (AA) - Türkiye'nin değişik illerindeki Mevlevi derneklerinin üyeleri, 1. Dünya Savaşı'nda gönüllülük esasına dayalı olarak vatan savunmasına katılan Mevlevi Alayı'nı anmak...

Gelibolu Yarımadası'nda ''Mevlevi Yürüyüşü''

ÇANAKKALE (AA) - Türkiye'nin değişik illerindeki Mevlevi derneklerinin üyeleri, 1. Dünya Savaşı'nda gönüllülük esasına dayalı olarak vatan savunmasına katılan Mevlevi Alayı'nı anmak amacıyla Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası'nda yürüyüş yaptı.

Yürüyüş öncesinde, Gelibolu Mevlevihanesi'nde toplanan katılımcılara, kurulan çadırda ikramda bulunuldu. Daha sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. 

Ardından dernek üyeleri ilahiler eşliğinde İskele Meydanı'na kadar yürüdü ve otobüslere binerek Gelibolu Yarımadası'na hareket etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber