Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 18 Nisan 2014 - 11:03 Yorum: 0

Gelibolu'da askeri birlikteki patlama

Kaymakam Nazlı: "Yaralanan subaylarımızdan sadece biri Çanakkale'de, biri de Gelibolu Askeri Hastanesi'nde yatıyor. Diğerleri taburcu olmuş durumda"

Gelibolu'da askeri birlikteki patlama

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, ilçede askeri birlikte yaşanan patlama sonrası hastanelere kaldırılan 17 askerden 15'inin taburcu edildiğini, diğerlerinin ise sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Nazlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2'nci Kolordu Komutanlığına bağlı 18'inci Piyade Mekanize Tugayında planlı gece eğitimi sırasındaki mühimmat patlamasında yaralanan 17 askerin sağlık durumlarının çok iyi olduğunu ifade etti.

Yaralıların durumlarıyla ilgili herhangi bir olumsuz bilgi almadıklarını belirten Nazlı, şöyle konuştu:

"İlçemizdeki hastane başhekimleriyle görüşerek bilgi edindim. Çok şükür aksi bir durum olmadığı gibi yaralanan subaylarımızdan sadece biri Çanakkale'de, biri de Gelibolu Askeri Hastanesi'nde yatıyor. Diğerleri taburcu olmuş durumda. Yine de ayakta sağlıkları kontrol ediliyor ama Allah şükür iyiler. Dün gece yaşanan üzücü olay sonrasında bizi sevindiren durum; ağır yaralımızın ve şehidimizin olmamasıdır."

Patlamada, 5 er, birer binbaşı, yüzbaşı ve üsteğmen, 7 astsubay ve iki uzman çavuş yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber