Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Nisan 2014 - 15:43 Yorum: 0

Gelibolu'da esnafa "iş yeri güvenliği eğitimi"

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu ilçesinde esnafa "iş yeri güvenliği eğitimi" verildi.Atatürk Kız Meslek Lisesi Salonu'ndaki eğitim, iki bölümde gerçekleştirildi.Kurs eğitmeni Nehir Gazel, gazetecilere...

Gelibolu'da esnafa 'iş yeri güvenliği eğitimi'

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu ilçesinde esnafa "iş yeri güvenliği eğitimi" verildi.

Atatürk Kız Meslek Lisesi Salonu'ndaki eğitim, iki bölümde gerçekleştirildi.

Kurs eğitmeni Nehir Gazel, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş yerlerindeki olaylarda sağlık ekipleri gelene kadar yapılan bilinçli müdahalenin hayat kurtardığını bildirdi.

Bunu uygulamalı olarak katılımcılara aktardıklarını anlatan Gazel, şöyle konuştu:

"Ülkemiz bu gerçekler neticesinde, toplumun her kesimine ilk yardımın yaygınlaştırılmasını hedeflemekte olup iş sağlığı ve güvenliği konusunda işletmelerde çalışan sayısına paralel olarak yetkilendirilmiş kişi ve yardımcısının bulunmasının tarif ediyor. Bu eğitimlerle hem toplumumuzun ilk yardım bilincini yerleştirmek hem de yasanın yükümlülüğünü yerine getirmek için uygulanmaktadır. Kursiyerleri sınav sürecinden geçirilip sınav başarılı öğrencilere sınav sonunda ilk yardım eğitimi aldığına dair sertifika verilecek ve her kursiyer ilk yardımcı olarak belki de hayat kurtaracak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber