Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:38 Yorum: 0

Gelibolu’da özel vaaz programları

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde müftülük tarafından kadınlara özel olarak hazırlanan vaaz ve irşat hizmetleri devam ediyor.

Gelibolu’da özel vaaz programları

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde müftülük tarafından kadınlara özel olarak hazırlanan vaaz ve irşat hizmetleri devam ediyor.

Gelibolu İlçe Müftülüğü, din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaştırılması hareketiyle kadınlara yönelik olarak İlçe Vaizi Selvinas Üzülmez tarafından her hafta Çarşamba günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Altıyol Hallaç Hüseyin Camii'nde gerçekleştirilen vaaz ve irşat programlarını sürdürüyor.

Kadınlara yönelik olarak devam eden vaaz ve irşat programlarıyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, " Toplumun önemli bir bölümünü oluşturan bayanlara yönelik olarak düzenlenen vaaz ve irşat hizmetlerinin çok önemli ve oldukça faydalı. Toplumun yeniden ve ideal anlamda şekillenmesinde kadınlarımıza çok önemli görevler düşüyor ve işte yapılan bu çalışmalar sayesinde hayatlarının her aşamasında kendilerine gerekli olan güvenilir, gerçek ve doğru bilgiye ulaşabileceklerine inanıyorum. Düzenlenen bu programların bireysel ve toplumsal manada huzura, mutluluğa, birlik ve beraberliğe, sevgiye ve saygıya çok önemli katkılarda bulunuyor. Bunun için de tüm bayanları bu vaaz ve irşat programlarına katılmaya bekliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber