Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 16:28 Yorum: 0

Gelibolu’da Sahil Temizlikleri Devam Ediyor

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sahillerin doğal görünümüne kavuşması için yaptığı temizlik...

Gelibolu’da Sahil Temizlikleri Devam Ediyor

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesinde Belediye Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sahillerin doğal görünümüne kavuşması için yaptığı temizlik çalışmasını Sütlüce mevkiindeki Kalanora sahili ile Eğritaş sahilinde devam ettirdi.

Gelibolu Belediyesi, yaz sezonunun gelmesiyle birlikte sahil bandında sürdürdüğü temizlik ve bakım çalışmalarını mücavir alan içerisinde kalan Sütlüce mevkiindeki Kalanora sahili ile Eğritaş sahilinde devam ettirdi. Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı park ve bahçeler ekiplerince gerçekleştirilen hummalı çalışmada diğer bölgelerde olduğu gibi yosun ve otlarla kaplanan, çöplerin biriktiği sahiller temizlenerek doğal görünümüne kavuşturuldu.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçe merkezi ve mücavir sınır içerisinde kalan tüm sahillere yapılan program dahilinde bakım ve temizlik yapıldığını ifade ederek, "Ekiplerimiz sahil ve kıyı bandında çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyorlar. Yapılan temizlik esnasında olumsuz hava koşullarının biriktirdiği çöplerin yanı sıra ne yazık ki duyarsız vatandaşlarca bilinçsizce atılan çöpler de dikkat çekiyor. Bu nedenle vatandaşlarımızı bir kez daha sahillerde meydana gelen kirlilik konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

Gelibolu’da Sahil Temizlikleri Devam Ediyor

Gelibolu’da Sahil Temizlikleri Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber