Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

Gelibolu'da, telefonla dolandırıcılığına karşı uyarı

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu'da, telefonla dolandırıcılığa karşı halk broşürle uyarıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından halka uyarı bilgilerinin...

Gelibolu'da, telefonla dolandırıcılığına karşı uyarı

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu'da, telefonla dolandırıcılığa karşı halk broşürle uyarıldı. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından halka uyarı bilgilerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı. 

İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Sağlam, suç ve suçlara karşı halkı bilinçlendirerek, bilinçli ve duyarlı bir toplum yapısıyla suçlara karşı daha etkin mücadele etmek için broşür dağıtımını sürdürdüklerini belirterek, "Çağımızın en önemli iletişim araçlarından biri olan ve hemen her vatandaşımızın yararlandığı telefonlar dolandırıcıların son dönemlerde yoğunlukla kullandığı bir araç olmuştur. Şu unutulmamalıdır, polis, savcı, hakim, asker gibi kamu görevlileri halktan ne sebeple olursa olsun kesinlikle kontör veya para istemez" dedi.

Benzeri söylemlerle çeşitli isteklerde bulunan kişilere kesinlikle itibar edilmemesini isteyen Sağlam, böyle bir durumla karşılaşıldığında en yakın kolluk birimine müracaat edilmesi gerektiğini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber