Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Gelibolu'da "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi

 ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi kapsamında Gelibolu'da çevre temizliği yapıldı. İlçe Milli Eğitim...

Gelibolu'da 'Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler' projesi

 

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Temiz Çevre ile Neşeli Yüzler" projesi kapsamında Gelibolu'da çevre temizliği yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Atik Ekin, burada yaptığı konuşmada, ilçedeki okullarda öğrenim gören 6 bin 500 öğrencinin temizlik kampanyasına katıldığını söyledi.

Kampanyanın 2 ay boyunca ayda bir kez yapılarak devam edeceğini belirten Ekin, "Öğretmenler başlarında olmak şartıyla her okul kendi bölgesi civarında yerlerde mıntıka temizliği yaptı. Sağlıklı bir gelecek için çevremizi temiz tutmalıyız. Bunu sadece görevlilerden beklemek olmaz. Bu hepimizin görevi olmalıdır. Eğer geleceğimizi sağlıklı bir zemine taşımak istiyorsak   çevremize karşı duyarlı olmalıyız ve temiz tutmalıyız” dedi.  

Ekin öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte çalışmaya destek verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber