Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 11:58 Yorum: 0

Gelişen Kırşehir’den Evren İlçesi tesislerine destek

Kırşehir'e 35 kilometre uzaklıktaki Evren İlçesi sosyal tesislerine Kırşehir basınından destek geldi.

Gelişen Kırşehir’den Evren İlçesi tesislerine destek

Kırşehir'e 35 kilometre uzaklıktaki Evren İlçesi sosyal tesislerine Kırşehir basınından destek geldi.

Evren İlçesi sosyal tesislerinde bir araya gelen basın emekçileri, İşletme Müdürü Ercan Zengin'den bilgi alırken Kırşehir'e yatırım yapan Evren Belediye Sosyal Tesisleri ile birlikte Kırşehir'de yartırım atağına başlayan Haci Ataç, basın çalışanlarını bilgilendirdi.

"Uzaklık Sarıyahşi köprüsü ile yıkıldı"

Evren ilçesinden Kırşehir'e alışveriş ve sosyal yaşam için geldiklerini belirten Zengin, "Evren, Ankara'nın en uzak ilçelerinden bir tanesi Kırşehir'e yakınlığı ise Sarıyahşi köprüsünün yapımı ile oluştu. Evren Sarıyahşi ve bölge halkı yakınlığı nedeni ile Kırşehir'i tercih ediyor. Kırşehir'den de oluşturduğumuz tesislere rağbet var." dedi.

Evren İlçesi Kırşehir,Ortaköy,Aksaray,Ankara'da aile ile piknik yapılacak alanları düğün salonu yüzme havuzları ve gün batımında balık çeşitlerinin yenilebileceği imkanı sunuyor.

Sosyal Tesislerde: deniz levreği, çupra,palamut,istavrit, hamsi,çinekop,lüfer,karides,akya,mercan,ve ızgara çeşitleri ile damak lezzetine hitap ediyor.

Sosyal tesisler hakkında bilgilendirme yapan işletme müdürü Ercan Zengin, tesislerin Kırşehir'in sosyal manada birçok açığını kapatacağını söyle anlattı:

"Nasıl Kırşehir değişiyor ve gelişiyorsa bizlerde gelişimi ve değişimi Evren ilçesinde bir Kırşehirli olarak yakaladık. Tesislerimiz balık çeşitleri yanı sıra ızgara çeşitleri piknik alanları ve yüzme havuzu ile de İç Anadolu bölgesinin gözde tesislerinden bir tanesi olmaya aday, hizmet kalitesi ahiliğin bizlere verdiği güç ile arttırılmış personelimiz de ahilik prensiplerini hayatlarının her noktasında uygular hale gelişmiştir. Ahilik ile birlikte ticaret hukuku da böyle gelişim göstermektedir."

Evren İlçesi sosyal tesislerinde gerçekleşen yemeğe, İşletme Müdürü Ercan Zengin,Kırşehir'de basın çalışanları Başkan Tarım Hayvancılık, Başkan Hayvan Sağlığı Merkezi, Kırşehir'de Başkan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Evren İlçesi Belediye Sosyal Tesisleri Başkan Balık Restoran,Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Haci Ataç da katılım gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber