Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ağustos 2019 - 18:58 Yorum: 0

Gelson Dala Antalyaspor’da

Antalyaspor, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Angolalı 23 yaşındaki Gelson Dala ile sözleşme imzaladı.

Gelson Dala Antalyaspor’da

Antalyaspor, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Angolalı 23 yaşındaki Gelson Dala ile sözleşme imzaladı. Satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak transfer edilen yeni transfer için Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Satın alma opsiyonu ile birlikte

Törene, Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Aytaç Altay ve Genel Menajer Servet Çavuşoğlu ile birlikte yeni transfer Gelson Dala katıldı. Futbol Şube Sorumlusu Altay, uzun süredir takip edilen Gelson Dala ile sözleşme imzalamış olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Angola Milli Takımı'nın ve Sporting Lizbon'un genç ve başarılı bir oyuncusu olan Gelson'un takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıl kiralık olarak kadromuza dahil ettiğimiz Gelson Dala'nın bu imzası, hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olsun" dedi.

Bu iyi takımın parçasıyım

Gelson Dala ise Antalyaspor'un bir parçası olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Antalyaspor'un içinde olmaktan dolayı mutluyum. Bu kulübün bir parçası olarak takım arkadaşlarımla birlikte başarılı olmak için çalışacağız. Birçok kulüpten teklif aldım ama ben burada olmayı tercih ettim. Bugün imza atmamın nedeni, Antalya'da ve Antalyaspor'da olmayı çok istediğim içindir. Görüşmeler sürecindeki yakın ilgi ve takımın gelecek planlaması beni çok etkiledi. Bu iyi takımın bir parçası olmak, Avrupa kupaları mücadelesi içinde olmak istedim" dedi.

Gelson Dala Antalyaspor’da

Gelson Dala Antalyaspor’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber