Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2016 - 15:23 Yorum: 0

Gemerek Esnaf Odası Başkanı Tunar’dan Vatandaşlara Çağrı

Gemerek Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Gültekin Tunar, "Bayram alışverişlerimizi küçük esnafımızdan yapalım. Küçük esnafımıza sahip çıkalım."...

Gemerek Esnaf Odası Başkanı Tunar’dan Vatandaşlara Çağrı

Gemerek Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Gültekin Tunar, "Bayram alışverişlerimizi küçük esnafımızdan yapalım. Küçük esnafımıza sahip çıkalım." dedi.

Başkan Tunar, Ramazan ayı içerisinde piyasalarda durulma olduğunu ve esnafların Ramazan ayında zarar ettiğine dikkat çekerek, "Yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm vatandaşlarımızın ve esnafımızın Ramazan bayramını kutlarım. Halkımızdan tek istirhamım bayram alışverişlerini bulundukları yerde ki esnaflardan yapmalarıdır. Unutulmamalıdır ki bizim esnafımız cefakardır, vefakardır, hatır kıymet bilir ve halkımıza her zaman yardımcı olur. Lütfen küçük esnafımızın ayakta kalabilmeleri için alışverişlerimizi onlardan yapmaya gayret edelim." diye konuştu.

Gemerek Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanlığı kayıtlarına göre ilçede her yıl esnaf sayısında düşüş yaşandığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber