Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Gemerek’te "Yemek Hazır" Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Gemerek ilçesinde bağlı Çepni Beldesi'nde ilkokul öğrencilerince sergilenen "Yemek Hazır" adlı oyun büyük ilgi gördü.

Gemerek’te 'Yemek Hazır' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Gemerek ilçesinde bağlı Çepni Beldesi'nde ilkokul öğrencilerince sergilenen "Yemek Hazır" adlı oyun büyük ilgi gördü.

Şehit İlker Uçar İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerince sergilenen "Yemek Hazır" isimli tiyatro gösterisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Günde iki kez sergilenen oyunda vatandaşlar tiyatro gösterisi boyunca keyifli anlar yaşadı.

Oyun hakkında bilgi veren Çepni Şehit İlker Uçar İlköğretim Okulu Öğretmeni Yasin Karademir, "Okulumuz Yemek Hazır adlı oyunumuzu 2 seans halinde oynadık. Oyunumuza Ekim ayında başladık. Öğrencilerimiz 4. sınıf oldukları için biraz acemi davrandılar. Daha sonra git gide ustalaşıldı ve provalarımızla birlikte, geliştirdiler kendilerini. Çok keyif aldılar. Tiyatronun faydasını onlara anlatırken empati yapma, karşındakini dinleme, saygı gösterme, hoşgörülü davranma gibi kazanımları çocuklarımız provalarda edindiler teşekkür ediyoruz." dedi.

Tiyatro gösterisinde anne rolünü üstlenen Ezgi Azgın ise,"Tiyatromuza çok çalıştık. Konusu bana göre dedikodu ve eleştiri yapmamak" diye konuştu.

Programa katılan Çepni Belediye Başkanı Murat Uçar da "Bu akşam Çepni Orta Okulunun hazırladığı etkinlikte, velilerle birlikteyiz. Bu güzel Çepni'mize bu geceyi yaşatacak idareci ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tabi yıl boyunca etkinliklerimiz sürekli devam ediyor. Çepni'miz hem tarih hem de doğal güzellik olarak Anadolu'muzun önemli bir beldesidir." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber