Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ağustos 2022 - 18:38 Yorum: 0

Gemlik Gübre’deki facianın sebebi belli oldu

Gemlik Gübre Fabrikası'nda 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin de yaralandığı kazanın sebebi belli oldu.

Gemlik Gübre’deki facianın sebebi belli oldu

Gemlik Gübre Fabrikası'nda 1 işçinin hayatını kaybettiği, 3 işçinin de yaralandığı kazanın sebebi belli oldu.

Gemlik Gübre Fabrikası'nda meydana gelen iş kazasında 3 işçi yaralanmış, bir işçi ise hayatını kaybetmişti. Yaşanan faciada, yıllık bakımda reformer reaktöründe katalizörlerinin yenilenmesi için kazanın içine giren operatör Muhammet Neyaman oksijen yetersizliğinden hayatını kaybetti. Neyaman'ı kurtarmak isteyen, usta Yardımcısı Halil İbrahim Aytaç, Usta operatör Özcan Sait ve Sorumlu Teknisyen Zafer Yıldırım da yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili Gemlik Gübre Sanayi A.Ş'den de açıklama yapıldı. Açıklamada olayın nasıl meydana geldiği anlatılırken, "Teknik ekiplerimiz olaya derhal müdahale etmiş ve arkadaşlarımız Gemlik Devlet Hastanesine nakledilmişlerdir. Maalesef çalışanımız Muhammet Neyaman tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olduğumuzu öğrenmiş bulunmaktayız. Diğer arkadaşlarımız Zafer Yıldırım ,Özcan Sait ve Halil İbrahim Aytaç'ın ise sağlık durumları iyi olup tedavileri devam etmektedir.

Tüm Gemlik Gübre ekibi olarak hepimizi yasa boğan bu üzücü iş kazasında, hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız Muhammet Neyaman'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber