Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 12:53 Yorum: 0

Gemlik’in yeni imar dosyası bakana iletildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in makilik bölümünde bulunan ve orman...

Gemlik’in yeni imar dosyası bakana iletildi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te dönüşümün hızlanması ve büyümenin karşılanması için yeni alanların açılmasının zaruri olduğunu ifade etti. Gemlik'te mevcut alanlarda geçmişten gelen çarpık yapılaşmadan dolayı zorluklar yaşadıklarının altını çizen Refik Yılmaz, "Hem toplu konutlar, hem de özel sektörün çalışması için Gemlik'te yeterli alan ne yazık ki yok. Bu kadar önemli bir yer daha iyi binaları hak ediyor. Sosyal donatı alanlarının çoğalması ve Gemlik'in yeni kimliğe kavuşması, sonraki nesillere bırakacağımız en önemli miras olacaktır" dedi.

Belediye konutlarının da ilk etabının önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade eden Başkan Refik Yılmaz, her vatandaşın kaliteli yapılarda yaşama imkanı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan belediyenin ihalesini yaptığı toplu konutların temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Toplam 970 konut yapılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber