Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Mayıs 2016 - 14:28 Yorum: 0

Gemlik’te Eğitim Şenliği

Bu yıl birincisi düzenlenen Eğitim Günleri, 12. Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri de bir arada yapıldı.

Gemlik’te Eğitim Şenliği

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Eğitim Şenliği başladı.

Bu yıl birincisi düzenlenen Eğitim Günleri, 12. Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri de bir arada yapıldı. Gemlik Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği şenlikte 18 okulun yıl boyunca yaptığı çalışmalar sergilendi. 3 Haziran Cuma akşamına kadar açık kalacak stantlarda öğrenciler projelerini tanıtıyor. Beyaz bayrak sahibi 11 okuldan 15 başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, 350 öğretmenle görüşülerek ortaya çıkan projede sergilenen eserlerin 180 iş gününü kapsadığını açıkladı.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik'in her alanda kabuğunu kırdığını, öğrencilerin başarılar elde ettiğini söyledi. Marifetin iltifata tabi olduğunu kaydeden Yılmaz, bütün başarılı öğrencilerin yanı sıra velilerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Kaymakam Cahit Işık da eğitimde kalitenin üst seviyelere çıkmasının mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Gemlik’te Eğitim Şenliği

Gemlik’te Eğitim Şenliği

Gemlik’te Eğitim Şenliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber