Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Şubat 2018 - 11:53 Yorum: 0

Gemlik’te ücretsiz fiber internet dönemi başladı

Bursa'nın Gemlik Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti veriyor.

Gemlik’te ücretsiz fiber internet dönemi başladı

Bursa'nın Gemlik Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti veriyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Engelsiz Kafe ve Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Parkı'nda hizmete giren Gemlik Net wifi ağının önümüzdeki günlerde şehir merkezindeki diğer park ve meydanlarda da yaygınlaştırılacağı bildirildi. Birçok resmi işlem, müracaat, sonuç öğrenme ve bilgilendirme gibi işlemler internet üzerinden yapılırken, wifi ağı ile vatandaşlar günün her saati bu noktalarda akıllı telefon, tablet veya taşınabilir bilgisayarlar üzerinden internete girebilecek.

Göreve geldikleri günden itibaren bütün hizmetlerini yenilikçi uygulamalar üzerine kurduklarını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "İnternet, günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil ediyor. meydan ve parklarımızda ücretsiz, hızlı ve güvenli internet erişimi hizmeti için çalışmalara başladık. Günlük hayatı kolaylaştırma adına sunduğumuz hizmetlerin büyük ilgi ile karşılanması bizi sevindiriyor. Ücretsiz -ifi hizmetinden yararlanmak için telefonunuzun wifi özelliğini açtıktan sonra "Gemlik Net wifi" isimli ağa bağlanmak için tıklıyorsunuz. Güvenlik adımı için açılan sayfada telefon numaranız ile gerçekleştirdiğiniz kayıt işleminizin ardından kısa mesaj ile size özel şifreniz telefonunuza geliyor. Şifre bölümüne kısa mesaj ile gelen şifreyi girdikten sonra bu hizmetten ücretsiz yararlanmaya başlıyorsunuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber