Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Genç Araştırmacılar ve İnovasyon Kulübü tanıtım toplantısı düzenlendi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi Genç Araştırmacılar ve İnovasyon Kulübü tanıtım toplantısı düzenlendi.Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri...

Genç Araştırmacılar ve İnovasyon Kulübü tanıtım toplantısı düzenlendi

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi Genç Araştırmacılar ve İnovasyon Kulübü tanıtım toplantısı düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Kırklareli Müftüsü İsmail Bayrak, siyasi parti temsilcileri ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kulüp Başkanı Ahmet İşleyen, burada yaptığı konuşmada, kulüp olarak milli ve manevi değerlerin bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Kırklareli'nin ve üniversitenin gelişmesine yönelik çalışmalarda bulunacaklarını belirten İşleyen, "Eğitimin en temel prensibi olan okuma, okuduğunu analiz etme, farklı kaynaklarla mukayese etme eksikliğini hedef aldık. İnovasyon ise var olan ve gençler olarak gördüğümüz ancak karşılaştığımız sorunlara imkanlarımız dahilinde yeni bir boyut ve mücadele azmi kazandırmak istiyoruz. Kendimizi geliştirmek ve altyapıyı sağlam temeller ile inşa etmek için verimli yıllarımızın da biri olan üniversitede öğrenimimizi en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz" şekliden konuştu.

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber