Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Şubat 2018 - 11:18 Yorum: 0

Genç Bilgeler, Kocaeli hakkında bildikleri her şeyi anlatacak

Kocaeli'nin Genç Bilgeleri "Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması" düzenleyecek.

Genç Bilgeler, Kocaeli hakkında bildikleri her şeyi anlatacak

Kocaeli'nin Genç Bilgeleri "Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması" düzenleyecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde lise öğrencilerine yönelik "Kocaeli'nin Genç Bilgeleri" Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması düzenlenecek. Gençlerin yaşadıkları şehir ile ilgili bilgi kazanmalarının amaçlandığı yarışma katılmak için okullar, 2 Mart Cuma gününe kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine başvuru yapacak. Lise 9, 10 ve 11'inci sınıf öğrencilerinin 3 asil ve 1 yedek grup halinde, rehber öğretmen ve okul müdürleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine başvuruda bulunabilecek.

Yarışmanın ilk aşamasında 12-23 Mart 2018 tarihleri arasından İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ilçe elemeleri yapılacak. İlçe elemelerinde birinci olan okullar, 4 Nisan 2018 Çarşamba günü Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek finalde yarışacaklar. Kocaeli'nin Genç Bilgeleri Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması birincisi olan okul takımına Avrupa Turu, ikinci olan okul takımına Balkan Turu, üçüncü olan okul takımınaysa Kapadokya Turu ödülü verilecek. Derece alan grup öğrencilerinin her birine başarı belgesi, finale kalan her okula da genç bilge kupası verilecek. 4 Nisan da yapılacak yarışma sonucu ödül alan okullar 18-30 2018 Haziran tarihlerinde seyahatlerini yapacaklar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber