Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Aralık 2021 - 13:58 Yorum: 0

Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği sona erdi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birinciliği...

Genç Erkekler Hentbol İl Birinciliği sona erdi

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Genç Erkekler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 6 okuldan 70 sporcu mücadele etti. Büyük heyecanın ve çekişmenin yaşandığı müsabakalar sonunda Manisa Lisesi şampiyon olurken, Salihli Mehmetçik Anadolu Lisesi ikinci, Özel Manisa Organize Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Manisa Spor Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları, Okul Sporları İl Tertip komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından takdim edildi. Birinci olan Manisa Lisesi Okul takımı grup müsabakalarında Manisa'yı temsil etme hakkı kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber