Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 12:48 Yorum: 0

Genç futbolcular akademide final yaptı

Talas Belediyesinin ilçedeki 10-13 yaş grubundaki öğrencilerin hem spor yapabilmeleri, hem de cep telefonu ve internet bağımlılıklarını gidermek için...

Genç futbolcular akademide final yaptı

Talas Belediyesinin ilçedeki 10-13 yaş grubundaki öğrencilerin hem spor yapabilmeleri, hem de cep telefonu ve internet bağımlılıklarını gidermek için başlattığı futbol akademisi final mücadelesiyle sona erdi

Gençlere yönelik farklı projelerin olacağını hatırlatan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Okullar kapandıktan sonra Talas'ta mahalleler arası futbol akademisi başlatmıştık. Kursiyerlerimize bir ay futbol ve temel spor eğitimi verilerek antrenmanlar yaptırıldı. Maçlar yaptırıldı. Finali bugün oynandı. Önümüzdeki yıl kızlara yönelik de voleybol ve basketbol gibi spor etkinliklerimiz olacak. Takip ettiğim kadarıyla gençlerimiz kendilerini oldukça geliştirdiler. Yeni arkadaşlar edindiler. Biliyorsunuz ülkemiz zor günler geçiriyor. Bu açıdan çocuklarımızın birlik ve beraberliği oldukça önemli. İnşallah bundan sonra da gençlere yönelik farklı projelerimiz devam edecek. Katıldığınız için çok teşekkür ederim. Rabbim gençlerimizi inşallah vatana millete ve ailelerine hayırlı evlatlar eylesin. Futbol akademisine katılan çocuklarımızın tamamına zamanın kıymetini anlamaları için saat hediye ettik." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, 8 takımın mücadele ettiği akademideki 68 genç futbolcuya başarılarından dolayı katılım sertifikası verdi ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç futbolcular akademide final yaptı

Genç futbolcular akademide final yaptı

Genç futbolcular akademide final yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber