Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2015 - 16:58 Yorum: 0

Genç girişimciler Başkan Kurt ile buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi. Eskişehir Sanayi Odası'ndan (ESO) yapılan açıklamaya göre,...

Genç girişimciler Başkan Kurt ile buluştu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi. 

Eskişehir Sanayi Odası'ndan (ESO) yapılan açıklamaya göre, genç girişimcilerle görüş alışverişinde bulunan Başkan Kurt, belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan "Ağaç Güzeldir" etkinliği hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte, 68 ülkeden 300'e yakın katılımcının buluşacağı belirten Kurt, "Belediyemizin katkılarıyla bu yıl Eskişehir’de düzenlenecek etkinlikte siz genç girişimcileri de görmek isteriz. Etkinliğe katılır ve buradaki sanatçılar ile katılımcılarla iletişime geçmeniz kültürel anlamda bir kazanç olacaktır" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Egemen Temizsoy da kurulun yapısı hakkında Başkan Kurt'a bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber