Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Nisan 2014 - 16:13 Yorum: 0

Genç iş adamları Elazığ'ı değerlendirdi

İş adamlarının açıklamalarında, yatırımcılara her türlü olanağın sağlanması ve sivil toplum kuruluşlarının kentin menfaati için bir araya gelmesi öne çıktı

Genç iş adamları Elazığ'ı değerlendirdi

ELAZIĞ (AA) - Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) ve Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Elazığ Şubeleri, Elazığ'ın ekonomik durumunu değerlendirdi.

ASKON İl Şubesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ASKON Şubesinde düzenlenen toplantıda bir araya gelen iki derneğin şube başkanları konuya ilişkin görüşlerini belirtti.

Genç TÜMSİAD Şube Başkanı Erkan Demir, kentin ekonomik olarak istenilen seviyeye gelmesi için öz kaynakların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Elazığ'daki bütün dinamikler ilgili kurumlarla birlikte harekete geçirilmelidir. Turizm, yer altı kaynakları, yöresel ürünler, musiki, ağır sanayi, inanç turizmi, coğrafi özellikler bakımından zengin bir iliz. Elazığ'ın öncelikli sorunları öz değerlerimizi kullanamamaktan kaynaklanıyor. Yatırımcının önündeki engeller kaldırılmalı. Yatırımcılara her türlü olanaklar sağlanmalıdır."

Genç ASKON Şube Başkanı Bünyamin Toğmuş da Elazığ'ın ekonomik hamleler yapma zamanının geldiğini belirterek, "Elazığ'da bulunan sivil toplum kuruluşlarının ilimizin menfaati için sürekli bir araya gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Dernek olarak birçok projemiz var. Bunları kısa vadede hayata geçirmek için kendi alanımızla alakalı kurslar ve seminerler vermeyi hedefliyoruz. İlimizdeki ekonomik alandaki sosyal sorumluluk projelerinin doğru şekilde aktarılması için istişareler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber