Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 11:43 Yorum: 0

Genç İş Adamlarından, Çakır’a Ziyaret

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya...

Genç İş Adamlarından, Çakır’a Ziyaret

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın, MÜSİAD'ın Malatya'da kurucusu olduğunu belirten Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile istişarelerde bulunarak, Malatya'ya hizmet etmek istiyoruz. Başkanımızın tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Gençlerin Malatya'nın gelişip büyümesinde sorumluluk almalarının mutluluk verici olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Malatya sanayi şehri olma noktasında cazibesiyle büyürken, bunun gelişip daha da kuvvetli olması siz gençlerin sayesinde olacaktır. Gençlerimizin bu yapıyı büyütmesi en büyük arzumuz. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda büyüyen bir Malatya arzuluyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Sizleri de bu noktada gayretli görmek bizlerin şevkini artıyor" diye konuştu.

Genç İş Adamlarından, Çakır’a Ziyaret

Genç İş Adamlarından, Çakır’a Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber