Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 10:58 Yorum: 0

Genç kız cep telefonu kılıfı çalarken yakalandı

Afyonkarahisar'da genç bir kızın alışveriş için girdiği iş yerinde cep telefonu kılıflarını çalması anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Genç kız cep telefonu kılıfı çalarken yakalandı

Afyonkarahisar'da genç bir kızın alışveriş için girdiği iş yerinde cep telefonu kılıflarını çalması anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Suçüstü yakalanan genç kız çaldıkları malzemeler çantasından alındıktan sonra dükkan sahibi tarafından iş yerinden kovuldu.

Olay, kent merkezinde Marulcu Mahallesi Kadınana Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.U.'ye ait elektronik ürünler ve cep telefonu malzemeleri satan iş yerine alışveriş için 2 genç kız girdi. Kızlardan birisi dükkan içerisinde dolaşmaya başlarken bir diğeri ise cep telefonu aksesuarlarının olduğu bir standa giderek iş yeri sahibi İ.U. ile konuştu. Birkaç dakika sonra diğer genç kız, iş yeri sahibi ile stant önünde konuşmaya başladığı esnada siyah elbiseli genç kız cep telefonu kılıflarının bulunduğu diğer standa yönelerek istediği iki adet kılıfı stanttan çıkararak hızla çantasına koydu. Bu esnada cep telefonu ile ilgilenen ve durumdan şüphelenen iş yeri sahibi, kızın kılıfları çaldığını fark ederek yanına geliyor. Genç kız dükkan sahibinin durumu fark ettiğinden habersiz bir şekilde standı kurcalamaya devam ederken bu defa iş yeri sahibi sakin bir şekilde genç kızın çantasında dışarıdan görünen kılıflara el atıp çantasından alıyor. Birkaç saniyelik bir konuşmanın ardından iş yeri sahibi, kızın çantasından çıkardığı iki adet kılıfı standa takarak 2 kız arkadaşı dükkandan kovuyor.

İş yeri sahibi genç kızdan şikayetçi olmadı

İş yeri sahibinin olayın ardından kızlardan şikayetçi olmadığı ve görüntüleri sosyal medyaya yüklediği öğrenildi. İş yeri sahibi, genç kızdan şikayetçi olmamasının nedenini, "Şikayetçi olsam da bir şey olmayacağını biliyorum. Benim başıma bu birkaç defa geldi. Benzer hırsızlık olayında polise gittik ve şikayetçi olduk. Ancak hırsızlık yaparken bu şekilde görüntülenen şahıslar mahkemelere bile gelmiyorlar. Olan bize oluyor sürekli bu tür şeylerle uğraşıp işlerimizi aksatıyoruz. Ben de bu yüzden kızdan şikayetçi olmadım ve dükkanımdan kovdum" şeklinde açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber