Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Aralık 2017 - 18:23 Yorum: 0

Genç kız, karate şampiyonasında aldığı ödülü, okul müdürüne hediye etti

Azerbaycan'da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Denizi ülkeleri Karate Şampiyonasına katılan lise öğrencisi Ceyda Anna Uysal, altın madalya kazandı.

Genç kız, karate şampiyonasında aldığı ödülü, okul müdürüne hediye etti

Azerbaycan'da düzenlenen Karadeniz ve Hazar Denizi ülkeleri Karate Şampiyonasına katılan lise öğrencisi Ceyda Anna Uysal, altın madalya kazandı. Genç kız altın madalyayı kendisine destek olan okul müdürüne hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'ın Sumgayit kentinde düzenlenen Karadeniz ve Hazar Denizi ülkeleri Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Manavgat Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda Anna Uysal, Genç Bayanlar Kumite Kategorisinde Altın Madalya kazandı. Ceyda Anna Uysal, kazandığı Altın Madalya'yı okul müdürü Atile Çetin'e hediye etti.

Ceyda'nın spordaki başarısının yanında derslerinde de başarılı olduğunu belirten Manavgat Anadolu Lisesi Müdürü Atila Çetin, "Ceyda'nın başarısının devam edeceğine inanıyorum. Bu başarıda katkısı olanlara teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber