Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Ağustos 2016 - 12:58 Yorum: 0

Genç KOMEK Konya ve ilçelerini aynı duyguda buluşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'na katılan binlerce öğrenci, derslerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılarak tatillerini...

Genç KOMEK Konya ve ilçelerini aynı duyguda buluşturdu

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'na katılan binlerce öğrenci, derslerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de katılarak tatillerini en verimli şekilde değerlendirdi.

Konya merkez ve ilçelerde 26 bin öğrencinin katılımı ile yapılan Genç KOMEK Yaz Okulu, Kur'an-ı Kerim ve değerler eğitimi başta olmak üzere sanat ve spor faaliyetleri, kültür gezileri ile öğrencilere unutamayacakları bir yaz yaşattı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye'ye örnek olan Genç KOMEK Yaz Okulu'nun eğlendirirken öğrettiğini belirterek, kültür gezileri ile ilçelerdeki öğrencilerin Konya merkezi, merkezdeki öğrencilerin de ilçeleri tanımasını sağladıklarını söyledi.

Öğrencilerin şehir merkezi ve ilçelerdeki tarihi mekanlarını ziyaret ederek aidiyet oluşturduklarını vurgulayan Başkan Akyürek, "İlçelerde ve merkezde eğitim alan öğrencilerimizden 13 bin 651'i, öğretmenleri ve rehberler gözetiminde Mevlana Türbesi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Bilim Merkezi, Sille gibi tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etti. Yaz Okulu'nda eğitim alan 10 bin 652 öğrencimiz de Beyşehir İlçemizdeki Eflatunpınar'ı, Eşrefoğlu Cami'yi, Bedesten'i gezdi, tekne turu yaparak güzel vakit geçirdi. Konya'nın tüm ilçeleri ile birlik ve beraberlik içinde olmasını sağlayan programlarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu'nda ferdi kaza sigortaları yapılan öğrenciler, 8 hafta süren eğitimlerin ardından Güz Okulu'na kayıt yaptırarak hafta sonları Genç KOMEK'te eğitimlerini sürdürebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber