Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Eğitim 01 Temmuz 2020 - 15:13 Yorum: 0

Genç KOMEK Yaz Okulu sürpriz hediyelerle çocukları bekliyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle bu yaz uzaktan eğitimle çocuklarla buluşacak olan Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulunda kayıtlar...

Genç KOMEK Yaz Okulu sürpriz hediyelerle çocukları bekliyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle bu yaz uzaktan eğitimle çocuklarla buluşacak olan Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulunda kayıtlar devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, yeni tip korona virüs nedeniyle bu yaz uzaktan eğitimle ve sürpriz hediyelerle çocuklarla buluşacak. Korona virüs salgını sürecinde de Konyalı çocukları yalnız bırakmayan ve bu süreçte öğrencilere evlerinde yaz okulu imkanı sunmaya hazırlanan Genç KOMEK'te tamamı interaktif ve öğrenciyle etkileşimin hiç kesilmeyeceği benzersiz etkinlikler çocukların hizmetine sunulacak. 7-16 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik düzenlenecek Yaz Okulunda çocuklar hafta içi her gün sabah, öğlen ve ikindi gruplarından birini seçerek istedikleri saat diliminde derslere katılabilirken seviyelerine göre 3 Kur'an-ı Kerim, 1 Değerler Eğitimi ve 2 Sanat Eğitimi olmak üzere toplam 6 etkinlikte eğitim alma imkanı bulacak. Kayıt yaptıran her öğrenciye isme özel Genç KOMEK Yaz Okulu çantası, yaşına uygun Din ve Değerlerimiz kitabı, elifba, Kur'an-ı Kerim ve seçtikleri sanat derslerinde kullanacakları malzemeler verilecek. Öğrenciler bu malzemeleri kayıt esnasında belirttikleri KOMEK ya da Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerinden (ASEM) 4 ve 5 Temmuz tarihlerinde alabilecek. Yaz Okulunda öğrenciler İngilizce, Arapça, Kodlama, El Sanatları, El İşi Faaliyetleri, İşaret Dili, Resim ve Pratik Mutfak Bilgileri derslerinden ikisini seçebilirken 13-14 yaş erkek öğrenciler müzik ihtisas sınıfında ritim dersleri, 11-14 yaş grubu işitme engelli öğrenciler de işitme engelli sınıflarında eğitim alabilecek. Öte yandan, Genç KOMEK Yaz Okulu'nda sanat etkinlikleri için ve öğrencilerin kaçırdıkları interaktif etkinlikleri telafi etmeleri, bu etkinlikleri pekiştirmeleri amacıyla pek çok video hazırlandı. Ayrıca sure ve dua ezberleri için tekrarlı kayıtlar oluşturulurken, din ve değerler kitaplarındaki öyküler dijital hale dönüştürüldü.

Öğrencilere sürpriz hediyeler

Yaz Okulu boyunca etkinliklerin en az yüzde 80'ine katılan öğrenciler, öğretmenlerin verdiği sure, dua ve hadis ezberleme gibi ödevleri yerine getirerek topladığı puanlarla satranç, akıl ve zeka oyunu, forma, scooter ve paten gibi ödüller kazanma imkanı bulacak. Ayrıca eğitimleri tamamlayan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecek. Çocuklar etkinlik saatleri dışında Online Bilgi Yarışması, Online Çat Kapı Tiyatro ve Bu Akşam Yemekler Genç KOMEK'ten faaliyetlerine de katılarak unutamayacakları keyifli bir Yaz Okulu yaşayabilecek. Öğrenciler, kayıt ve interaktif eğitim sırasında karşılaştıkları sorunlara 444 55 42-4892 dahili hattan çözüm bulabilecek. Öğrenci başına 10 TL kayıt ücreti bulunan Genç KOMEK Yaz Okulu'nda www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak kayıtlar 5 Temmuz'da sona erecek. Dersler ise 6 Temmuz - 21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber