Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Genç Memur-Sen Şırnak Teşkilatı Ankara'da

 ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Yusuf Güzel, sendika olarak hiçbir dil, din, ırk ,renk ayrımı yapmadan, mazlumun yanında, zalimin ise karşısında olacaklarını söyledi.Güzel,...

Genç Memur-Sen Şırnak Teşkilatı Ankara'da

 

ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Yusuf Güzel, sendika olarak hiçbir dil, din, ırk ,renk ayrımı yapmadan, mazlumun yanında, zalimin ise karşısında olacaklarını söyledi.

Güzel, yaptığı açıklamada, Memur-Sen Konfederasyonu'nun gençlik teşkilatı olan ve yaklaşık dört yüz bin üyeye sahip Genç Memur-Sen’in Ankara'da düzenlediği "1.Genç Memur-Sen Türkiye Buluşması"na, Şırnak teşkilatı olarak katıldıklarını belirti.

Daha sonra tüm illerden gelen katılımcılarla birlikte Genç Memur-Sen'in Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yaptığı programa katıldıklarını ifade eden Güzel, "Buradaki 100. Yılında Çanakkale Ruhu ve Gençlik Programı çok verimli geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen programda Türkçe, Kürtçe, Lazca ve Arapça olarak Çanakkale Türküsü söylendi" dedi.

Güzel, daima mazlumun yanında, zalimin ise karşısında olacaklarını aktararak, şunları kaydetti:

"Şırnak Genç Memur-Sen teşkilatı olarak daima, hiçbir dil, din, ırk ,renk ayrımı yapmadan, mazlumun yanında, zalimin ise karşısında olacağız. Mehmet Akif’in Asım’ın nesli idealini, Sezai Karakoç’un diriliş nesli idealini, Necip Fazıl’ın ise büyük doğu gençliği idealini gerçekleştirme gayesiyle, gençlerimize ve toplumumuza yararlı olmaya devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber