Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Genç Memur-Sen’den kitap okuma meclisi

ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak Şubesince düzenlenen kitap okuma meclisi etkinliğinde Sezai Karakoç’un "Diriliş Nesli" adlı eseri okundu.Sendikanın konferans salonunda gerçekleştirilen...

Genç Memur-Sen’den kitap okuma meclisi

ŞIRNAK (AA) - Genç Memur-Sen Şırnak Şubesince düzenlenen kitap okuma meclisi etkinliğinde Sezai Karakoç’un "Diriliş Nesli" adlı eseri okundu.

Sendikanın konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğinde, dernek üyeleri, öğretmenler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Etkinlikte dağıtılan Karakoç’un "Diriliş Nesli" adlı eseri katılımcılarca ilgiyle okundu.

Genç Memur-Sen Şube Başkanı Yusuf Güzel, yaptığı konuşmada, dernek olarak konferanslar, Kutlu Doğum etkinlikleri ve her ay kitap okuma meclisi etkinlikleri düzenlediklerini söyledi.

Güzel, Genç Memur-Sen’in amacının İslami ve muhafazakar bir nesil yetiştirmek olduğunu ifade ederek, "Her ay burada kitap okuma meclislerimiz çerçevesinde bugünde Sezai Karakoç’un Diriliş Nesli adlı kitabını okuyup üzerinde mütalaa edeceğiz. Diğer bir amacımız da memurluktan önce sendikalaşmayı üyelerimize katılımcılarımıza öğretmek, onları sendikalaşmaya alıştırmaktır" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar kitap üzerinde mütalaalarda bulundu.

ETİKETLER: Şırnak  , Genç Memur-Sen
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber