Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:13 Yorum: 0

Genç Pedalın Başarısı

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası bisiklet il birinciliği müsabakalarında Adilcan Adısanoğlu...

Genç Pedalın Başarısı

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası bisiklet il birinciliği müsabakalarında Adilcan Adısanoğlu Gençler A Kategorisinde 1.oldu.

Balıkesir Lisesi 12 D sınıfına devam eden 17 yaşındaki Adilcan Adısanoğlu Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası bisiklet il birinciliği müsabakalarında Gençler A Kategorisinde 1. oldu. Adısanoğlu, Diş Hastanesi önünden başlayan 22 km'lik etabı 39.47'lik derecesi ile birinciliği etti. Adilcan Adısanoğlu yaptığı açıklamada "Aldığım birincilik beni çok mutlu etti. Yarışan diğer arkadaşlarımı da kutluyorum çekişmeli bir mücadele oldu. Bisiklete binmeyi çok seviyorum benim içi,n büyük tutku. Elinden geldiğince daha da başarılı olmak için çok çalışıyorum" dedi.

Genç Pedalın Başarısı

Genç Pedalın Başarısı

Genç Pedalın Başarısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber