Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 25 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Genç Şarkıcı Suadiye, Yeni Parçası ’Aşkça’ya Klip Çekti

Bu yılın ilk aylarında çıkardığı "Cesaretim Yok" parçası ile en iyi çıkış yapan şarkıcılar arasında yer alan Suadiye, yeni çalışması "Aşkça'ya...

Genç Şarkıcı Suadiye, Yeni Parçası ’Aşkça’ya Klip Çekti

Bu yılın ilk aylarında çıkardığı "Cesaretim Yok" parçası ile en iyi çıkış yapan şarkıcılar arasında yer alan Suadiye, yeni çalışması "Aşkça'ya klip çekti.

2016 yılının ilk aylarında çıkardığı "Cesaretim Yok" parçası ile en iyi çıkış yapan şarkıcılar arasında yer alan Suadiye, yeni çalışması "Aşkça" ile adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Prodüktörlüğünü iletişimci Özgür Aras'ın yaptığı albümüyle çıkış yakalayan Suadiye, yeni şarkısı "Aşkça" ve parçaya çektiği klibiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Klip ve sahnedeki görüntüsünün sahte olmadığını dile getiren genç şarkıcı, "İçimden nasıl geliyorsa kendimi öyle yansıtmayı seviyorum. İstiyorum ki insanlar beni izlerken keyif alsın. Sadece şarkılarım değil ben de önemliyim. Sahne kıyafetlerimin ve kliplerimin iddialı olduğuna dair zaman zaman eleştiriler alıyorum. Ama kendi limitlerimin farkındayım" dedi.

Sözü Deniz Erten'e müziği Vaggelis Tountas'a ait olan şarkının klibi için Ulaş Elgin yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Suadiye'ye klipte 30 dansçı eşlik ederken kendisinin de klibi için 15 gün boyunca özel dans dersler aldığı belirtildi. Düzenlemesini Çağrı Telkıvıran" ın yaptığı, Türkiye'nin önemli Dj "lerinden Oğuz Saraç, Kaan Gökman, Cihat Uğurel "in de remixlerinden oluşan Suadiye'nin "Aşkça" şarkısının, yazın iddialı şarkılarından biri olmaya aday gösterildiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber