Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Mayıs 2016 - 15:06 Yorum: 0

Genç STK’lar, Halı Saha Futbol Turnuvasında Bir Araya Geldi

Malatya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) gençlik yapılanmaları, sporun birleşt..

Genç STK’lar, Halı Saha Futbol Turnuvasında Bir Araya Geldi

MALATYA (İHA) Malatya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) gençlik yapılanmaları, sporun birleştirici gücünden yola çıkarak Halı Saha Futbol Turnuvası’nda bir araya geldi.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Malatya Gençlik Kolları (Genç ASKON), Birlik Vakfı Malatya Şubesi Gençlik Kolları, Ensar Vakfı Gençlik Kolları, AK Parti Gençlik Kolları, İlim Yayma Cemiyeti Gençlik Kolları, Türkiye Gençlik Vakfı Malatya Şubesi (TÜGVA), Safa Vakfı Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Gençlik Kolları, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi (MTTB), Memur -Sen Malatya Gençlik Kolları, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Gençlik Kolları katılımı ile gerçekleşen Halı Saha Futbol Turnuvası geleneksel hale getirilerek, 3- 11 Mayıs Tarihleri arasında yapılacak.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genç ASKON Malatya Şube Başkanı Levent Ruşen Doğan, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde ülkenin geleceği olan biz gençler, bir halı saha turnuvası düzenleyerek ve bunu geleneksel hale getirerek dayanışma ruhunu aşılamaya çalışmaktayız. 11 sivil toplum kuruluşunun gençlik kolları olarak bir araya geldik. Bundan sonra Malatya için birlik ve beraberliğimiz devam edecek, ortak etkinliklere imza atacağız” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber