Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 18:18 Yorum: 0

Genç, sünnet olan çocukları ağırladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yavuzselim Mahallesi'nde belediye tarafından sünnet ettirilen çocukları ağırladı.

Genç, sünnet olan çocukları ağırladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yavuzselim Mahallesi'nde belediye tarafından sünnet ettirilen çocukları ağırladı.

Yavuzselim Mahallesi'nde Canik Belediyesi tarafından sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımı atan çocuklar, Mahalle Muhtarı Selim Gökçen ve Roman vatandaşlardan oluşan Mehteran Takımı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün'ün de bulunduğu ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Genç, mutlu bir Türkiye hedefiyle çocukların mutlu olduğu bir şehir için çalıştıklarını söyledi.

Ziyarette çocuklar ile sohbet eden Başkan Genç, belediye olarak en önemli önceliklerinin, çocukları mutlu bir şehir meydana getirmek olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımızın yarınları güzel olursa milletimizin de yarınları güzel olacak. Mutlu çocuk, mutlu Samsun, mutlu Türkiye demektir. Sünnet hem dinimizin gereği hem de geleneklerimizde var. Biz de her yıl geleneksel olarak çocuklarımızın ve ailelerimizin sünnet mutluluğuna ortak oluyoruz. Canik Belediyesi olarak yaptığımız bu uygulamayla bu geleneği yaşatırken, ailelerimize katkıda bulunuyoruz ve toplumdaki birliktelik duygusunun güçlenmesine katkı sağlıyoruz" dedi.

Halka hizmetin Hakk'a hizmet etmekle aynı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirmek bizim görevimizdir. Her yönüyle mutlu, sosyal, güçlü bir şehir için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Asasından pelerinine, şapkasından gömleğine sünnet kıyafetleri Canik Belediyesi tarafından karşılanan sünnet olan 20 çocuk ve aileleri, ziyaret sonunda Başkan Osman Genç'e teşekkür etti. Başkan Osman Genç, çocuklara hediyeler verirken, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genç, sünnet olan çocukları ağırladı

Genç, sünnet olan çocukları ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber