Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Nisan 2014 - 10:23 Yorum: 0

Genç TEMA üyeleri, üniversite yerleşkesinde pedal çevirdi

    KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Genç TEMA ve Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü öğrenci ve akademisyenleri temiz çevre ve yakıtsız ulaşım araçları kullanımına dikkat çekmek...

Genç TEMA üyeleri, üniversite yerleşkesinde pedal çevirdi
    KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Genç TEMA ve Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü öğrenci ve akademisyenleri temiz çevre ve yakıtsız ulaşım araçları kullanımına dikkat çekmek için üniversite yerleşkesinde bisikletle gezdiler.
Etkinlik sonunda öğrenciler adına açıklama yapan Rümeysa Öncel, yeşil nefes öğrencileri olarak çevreci ulaşım aracı olan biskleti tercih ettiklerini belirtti.
Motorlu taşıtların yarattığı çevre kirliliği, gürültü ve trafik sorununa dikkat çekmek için böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Öncel, "Motorlu taşıtlar şehirleri yaşanmaz hale getiriyor. Yalnızca bununla da kalmayıp, tükettikleri fosil yakıtlar yüzünden iklimi değiştiriyorlar. İnsan kaynaklı iklim değişikliği geri dönülemez noktaya gelmeden önce harekete geçmeli, yaşam biçimlerimizi değiştirmeliyiz. Bu değişimi yapabilecek gücün, hepimizin yüreğinde ve enerjisinde olduğunu biliyoruz. Bir sefer de yüreklerimizi, doğru olan çözümler için ortaya koymayı öneriyoruz" dedi.
     Etkinlik, bisikletlilere çay ikramı ile sona erdi.
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber