Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 14 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olduğuna dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'nin hedeflerine ulaşması yerelden geçer. Biz...

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri olduğuna dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'nin hedeflerine ulaşması yerelden geçer. Biz de Türkiye'mizin hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Temizlik İşleri Birimi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Canik Belediyesi şantiyesinde düzenlenen ve Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı yemekte Temizlik İşleri Birimi'ne bağlı işçilerle bir araya gelen Başkan Osman Genç, işçilerle sohbet etti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı işçilere teşekkür eden Başkan Genç, "Bizim görevimiz halkımıza, şehrimize ve ülkemize hizmet etmek. Bu noktada her bir çalışanımızla şehrimizin ve ülkemizin hedeflerine ulaşması için çalışıyoruz" diye konuştu.

"Mutlu bir şehir için"

Amaçlarının her alanda çağdaş ve modern bir şehir inşa ederek, halkı mutlu etmek olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Sokakta, belediyede, nerede olursak olalım vatandaşlarımızın istekleri bizim birinci önceliğimiz. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Belediyecilik zor olduğu kadar zevkli bir iş. Çünkü halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımız için yapılan her güzel iş bizleri mutlu ediyor. Bu bakımdan sizlerin yaptığı işler ilçemizin temiz ve çağdaş olması açısından çok önemli. Bütün çabamız mutlu bir şehir için" şeklinde konuştu.

"Biz bir ekibiz"

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Genç, "Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Biz bir ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde her çalışanımızın emeği var. Benim için sokakları süpüren bir işçi kardeşimizle Belediye Başkanı arasında bir fark yoktur. Amacımız halkımıza hizmet etmek, onları mutlu etmektir. 12 yılda eğitim, kültür, sanat, spor yatırımları başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve ticaret gibi yatırımlarla şehirlerin yarıştığı 21. yüzyılda şehrimizi 2023'e hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Temizlik İşleri Müdürü Hakan Ortaç da, düzenledikleri yemeğe katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Genç'e teşekkür etti.

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Genç: “Türkiye’nin hedefleri için çalışıyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber