Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:13 Yorum: 0

Genç yazarlar Mutlu ve Zeybek’ten Manisa ve Foça’da imza günü

Öykü yazarı Özgür Mutlu ve şair Özgür Zeybek'in imza günü ve söyleşi etkinliklerinin, 14 Ekim tarihinde Manisa'da, 15 Ekim de ise eski Foça'da gerçekleştirileceği...

Genç yazarlar Mutlu ve Zeybek’ten Manisa ve Foça’da imza günü

Öykü yazarı Özgür Mutlu ve şair Özgür Zeybek'in imza günü ve söyleşi etkinliklerinin, 14 Ekim tarihinde Manisa'da, 15 Ekim de ise eski Foça'da gerçekleştirileceği bildirildi.

2011 "Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü" sahibi Manisa doğumlu Özgür Mutlu ve dikkatleri üzerine çeken şair Özgür Zeybek, Foça Belediyesi'nin destekleriyle Manisa ve eski Foça'da imza günü ve söyleşi etkinlikleri düzenleyecek. Son günlerde eserleriyle dikkatleri üzerine çeken iki yazarın programlarının, Manisa Kültür Kafe'de saat 18:00'de, eski Foça'daki etkinlik ise Gramafon Kafe'de saat 17:00'da gerçekleştirileceği kaydedildi. Foça Belediyesi de, etkinliklere tüm vatandaşları davet etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber