Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

"Gençler Geleceğini Konuşuyor" projesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Girişimci Genç Liderler Derneği'nin, "Gençler Geleceğini Konuşuyor" projesi kapsamında konferans verdi.Gençlik Merkezi'nde...

'Gençler Geleceğini Konuşuyor' projesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Girişimci Genç Liderler Derneği'nin, "Gençler Geleceğini Konuşuyor" projesi kapsamında konferans verdi.

Gençlik Merkezi'nde düzenlenen konferansın açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Behlül Beşen, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, Çoban'a, katkılarından dolayı teşekkür etti 

Konferanstaki konuşmasında gençlere daha çok öğütler veren ve tecrübelerini aktaran Çoban, gençlerin ve sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını, bundan da memnuniyet duyduklarını söyledi. 

Kentin sorunlarını gençlerden duymanın güzel bir şey olduğunu anlatan Çoban, konferansın son bölümünde katılımcıların sorularını cevapladı.

Konferansa Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Kılıç da katıldı. Kılıç, günün anısına Çoban'a teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber