Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Ağustos 2022 - 14:49 Yorum: 0

Gençler Haliliye’de yüzme öğreniyor

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okullarında hizmet veren yüzme kurslarına katılan çocuklar, eğitmenler nezaretinde yüzme öğrendiklerini ve yaz tatilini değerlendirdiklerini...

Gençler Haliliye’de yüzme öğreniyor

Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okullarında hizmet veren yüzme kurslarına katılan çocuklar, eğitmenler nezaretinde yüzme öğrendiklerini ve yaz tatilini değerlendirdiklerini ifade ederek, bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Yaz Spor Okullarında açılan yüzme kursları yoğun ilgi görüyor. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi ile Aliya İzzetbegoviç Süleymaniye Spor Kompleksinde başlatılan kurslar ile çocuklar, profesyonel hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor. Kız ve erkek çocuklar için yaş aralıklarına göre seanslar halinde devam eden yüzme kursunda çocuklara temel yüzme eğitimi veriliyor. Çocuklara suda panik yaşamamaları için yapılması gerekenler anlatılırken, yüzme teknikleri de öğretiliyor.

Yaz tatilini değerlendirmek için Haliliye Belediyesi bünyesindeki yüzme kurslarını tercih eden çocuklar, bu kurslar ile yüzme öğrendiklerini ifade ederken, sağlanan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a teşekkürlerini iletiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber