Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:03 Yorum: 0

Gençler, Peygamberimiz (SAS) İçin Yarıştı

ÖĞ-DER Erzurum Şubesinin organize ettiği "Gençler, Peygamberimiz (SAS) için yarışıyor" yarışması finalleri yapıldı.

Gençler, Peygamberimiz (SAS) İçin Yarıştı

ÖĞ-DER Erzurum Şubesinin organize ettiği "Gençler, Peygamberimiz (SAS) için yarışıyor" yarışması finalleri yapıldı. 41 Lisenin yarıştığı ilçe yarışlarında 6 Lise birincilik için yarıştı.

Finalde Erzurum Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken, Mehmet Akif Anadolu lisesi 2. ve Palandöken Kız İmam Hatip Lisesi 3. oldu.

Program hakkında açıklama yapan ÖĞ-DER Şube Başkanı Abdullah İkinci, "ÖĞ-DER olarak şuurlu bir nesil yetişmesini istiyoruz. Sürekli bu yönde faaliyetler yapıyoruz. Peygamberimiz (sas) gençliği önemsiyordu. Sürekli etrafında gençlerle faaliyet yapıyor ve onlara büyük değer veriyordu. Gençlerin şuurlu olması için onların yetişmesine, eğitimlerine çok önem veriyor ve onlara çok önemli vazifeler veriyordu. Bizde bunun için gençliğe büyük değer veriyoruz. Ve onları önemsiyoruz. Bu günün gençlerinin de şuurlu yetişmesi için farklı faaliyetler yapıyor, onlara faydalı eğitim programları uygulanması için çalışıyoruz. Okullarımızda üyelerimizle bu yönde gayret sarf ediyoruz. 1 aydır yürüttüğümüz bu bilgi yarışması ile okullarımızda Peygamberimizi (SAS) gündem yapıp onu örnek almalarına vesile olmak adına gençlere onun hayatını okuttuk. Çok güzel bir yarış oldu. 41 okulumuzun yarıştığı bilgi yarışmamız birçok öğrencimizin Peygamberimizin (SAS) hayatı ile ilgili 1 ay boyunca araştırma yapmasına ve onu okumasına vesile oldu. Okul öğrencileri için güzel bir kaynaşma ve etkinlik oldu. Programımıza teşrif eden ve destek olan Milli Eğitim İl Müdürümüze, Yakutiye İlçe Müdürümüze, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları şube müdürüne, İl Spor müdür vekilimize, Palandöken İlçe vaizimize, okul müdürlerimize ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmada faaliyetimize destek olan Büyükşehir Belediyemize, Yakutiye İlçe Kaymakamlığına, Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne, İl Müftülüğü, Yakutiye ve Palandöken ilçe müftülerimize, Gençlik hizmetleri ve Spor il müdürümüze, Palandöken ve Aziziye Belediye Başkanlarımıza, EHAD (Evrensel Hafızlar Derneği) Yönetimine, Erzurum Lisesi Müdürlüğüne, ÖĞ-DER Danışma Kurulu Hocalarımıza, Destek olan Erzurum'un yerli firma sahiplerine, dernek yönetiminde bu yarışmayı organize eden tüm fedakar arkadaşlarımıza, Juride görev yapan tüm öğretmen ve idareci arkadaşlara, teşekkür ediyorum." Dedi.

Programda öğrencilere dizüstü bilgisayar, bisiklet, çeyrek altın, K.Kerim ve ilmihal, Kız Öğrencilere başörtüsü ve Kitaplar hediye edildi.

Gençler, Peygamberimiz (SAS) İçin Yarıştı

Gençler, Peygamberimiz (SAS) İçin Yarıştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber