Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Mart 2017 - 09:33 Yorum: 0

Gençler sabah namazında buluştu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Enesler İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında sabah namazında bir...

Gençler sabah namazında buluştu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Enesler İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında sabah namazında bir araya gelerek Çanakkale şehitlerini andı.

Çerkezköy, Gaziosmanpaşa Camii'nde düzenlenen programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Üzgün, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsa Çetin, çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş kaldı.

Sabah namazı sünnetinin kılınmasının ardından Yasin-i Şerif ve Aşr-ı Şerif okundu. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ise şehitlere dualar edildi.

Sabah namazı sonrası vatan için canını veren, tarihe adını altın harflerle kazımış Çanakkale Şehitlerine salavatlar getirilip, Fatihalar okunduktan sonra öğrenciler ve cami cemaatine program sonunda çorba ikramı edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber