Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Ocak 2015 - 17:18 Yorum: 0

Gençler uyuşturucuya karşı bilgilendirilecek

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yeşilay Cemiyeti, zararlı alışkanlıklarla mücadele için 200 genci, Antalya Duacı Kış Kampı'nda bir araya getirecek.Bakanlıktan yapılan...

Gençler uyuşturucuya karşı bilgilendirilecek

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yeşilay Cemiyeti, zararlı alışkanlıklarla mücadele için 200 genci, Antalya Duacı Kış Kampı'nda bir araya getirecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, uyuşturucuya karşı mücadele kapsamında gönüllü gençlerin eğitim alacağı kamp programı, yarın Antalya'nın Kepez ilçesindeki Duacı Kampı'nda başlayacak. 100'er kişilik iki grup, 30 Ocak-6 Şubat tarihlerindeki program boyunca zararlı alışkanlıklara karşı bilgilendirilecek.

Gençleri, madde bağımlılığı, sigara ve alkol gibi sağlığa zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmeyi ve korumayı amaçlayan kış kampında, eski ve yeni gönüllü gençler, kaynaşma, eğitim ve aktivitelere katılma fırsatı bulacak.

Katılımcılar, etkinlik dahilinde kahvaltı, doğa yürüyüşleri, beş çayı, spor aktivitelerinin yanı sıra alanında uzman isimlerin konuşacağı seminerlere de katılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber