Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Eylül 2016 - 19:48 Yorum: 0

Gençlerbirliği Konya’dan 1 puanla dönüyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği Konya’dan 1 puanla dönüyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir deplasmana geldiklerini bildiklerini söyledi.

Atiker Konyaspor'un iyi bir takım olduğunu ve Süper Lig'in özellikle fiziksel anlamda en dirençli takımlarından birisi olduğunu kaydeden Üzülmez, "Hafta içinde Konyaspor'u iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Düşündüklerimizi sahaya yansıttığımız takdirde istediğimiz sonucu alabileceğimizi söylemiştim maç öncesinde. Nitekim bugün 90 dakikaya baktığımızda 87 dakika rakibe çok fazla gol pozisyonu vermeyen, saha içerisinde kompaklık anlamında elinden gelen gayreti gösteren ikili mücadeleleri kazanan rakibe de çok fazla fırsat vermeyen bir Gençlerbirliği vardı. Mücadele ediyoruz, istiyoruz ama bugünkü maça baktığımız zaman kazanabilirdik. 87. dakikadan sonra kaybedebilirdik. 1 puana da mutlu olmamız gerekiyor. 1-1 den sonra rakibimizin 2 tane çok net pozisyonu var. Biz her hafta üstüne koymaya çalışıyoruz. Bugün de 1. dakikadan 87. dakikaya kadar iyi oynadığımızı düşünüyorum. Her şeye rağmen oyuncularımın mücadelelerinden memnunum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber